"Jongeren haaruitval" wordt heet discussie over topic pruiken of zullen worden "just need"

"Jongeren haaruitval" wordt heet discussie over topic pruiken of zullen worden "just need"

  26-30 jaar geleden, een hoog risico leeftijd, "jongeren, haaruitval" in de hete discussies, pruiken of zullen "just need" Wang Can november 10 geworden, "jongeren haaruitval" werd ook Sina Weibo hot discussieonderwerp, lees aantal van honderden miljoenen, Bespreek bijna 10.000 keer.

Of het nu de haren gerichte advertentie die is overal, of verschijnt vaak op de homepage van de social media, het laat zien dat deze "kop" en andere grote evenementen goed worden ontvangen. Volgens gegevens vrijgegeven door de National Health Committee, zijn er meer dan 100 miljoen mensen die belachelijk zijn geweest, en 26-30 is de "high hair" leeftijdsgroep van haaruitval.

Met de toename van de toename van het haarverlies, heeft de marktomvang van pruiken bleef de marktomvang van pruiken uit te breiden in pruik cognitieve concepten. Yangzi Evening News / Zi Niu News Trainee Reporter Wang Can Fake Plein omzet meer dan 100.000 stuks, uitgegroeid tot een fashionist "nieuwe favoriet" wie niet de liefde schoonheid? Het maakt niet uit wat er gebeurd is, is er geen noodzaak om te bewegen op de haarlijn, ik wil mooi te zijn van mijn hoofd. Ik herinner me nog Zhang Dongli, die is "verborgen" in de "verborgen hoek" van de tv-serie "verborgen corner" in 2020? In het drama, hij droeg een pruik, en mensen hadden om te communiceren met het belang van het haar. Nu, niet alleen de groep het dragen van een pruik, maar ook de mode-groep, maar ook transformeren de kapsel en jagen de trend. Kleur hoofd set, nep haar stuk en andere haarproducten hebben een rijke kleur, de vorm wordt veranderd, het opslaan van de problemen van het verven van het haar, als een stijlvol enkel product, geleidelijk aan een nieuwe favoriet van de mode mensen.

  Consumenten zijn 24 jaar oud. Dit jaar is ze met opzet kocht een kleur nep-film in een shopping platform, denken dat ik niet naar de kapper om een uitdaging effect te maken. In het winkelcentrum transactie record van Xiao Ding, de verslaggever merkte op dat de nep afzender kocht ze is niet een top-top pruik in de traditionele indruk, maar een haar, is er rook blauwe, witte thee as, grapefollen poeder, linnen goud, etc . Verschillende kleuren kunnen stijlvolle uitdagingen maken, opknoping oor verven effecten. Xiao Ding gekocht drie kleuren pruiken, en de betaling prijs is slechts yuan. Op dit moment is dit item al verkocht voor meer dan 100.000 stuks.

  Searching "Pseudomales" op een ander shopping platform, zal er "gap head" zijn "How to cut pruik", "Fake Block" "Liu Hai" "Ma Tail" en andere classificaties.

Deze producten zijn ongelijke, de prijs is niet klein.

Er is een aantal pruik stukken van een honderd yuan, een low-end pruik product van 200-400 yuan, en een mid-range pruik product van 1000-2500 yuan, en een high-end pruik product in 5,000-10000 yuan.

  De verslaggever gezocht in het verkoopvolume, de top drie is de lagere prijs van langharige valse stukken, en het model kaarten zijn mooie jonge vrouwen, die zeer modieus uitzien. In een maandelijkse verkoop van 40.000 producten, de verslaggever zag dat het aantal producten was hoog, en het merendeel van de kopers waren jonge vrouwen, het aantrekken van de voordelen van de consument om te kopen "uiterlijk design."

  Op de middag van 10 november de Yangtze Evening News reporter kwam tot een groot winkelcentrum in Jianyu District, Nanjing. Hier is een meer bekende keten pruik brand store. Het personeel vertelde verslaggevers dat de pruiken van de winkel waren echt haar productie, de gemiddelde prijs van ongeveer 3.000 yuan.

"Alle leeftijdsgroepen lagen in de klanten die komen om te kopen, kan onze winkel verkopen meestal twee of drie toppen op een dag." De verslaggever werd berekend door 2 top 1, en de verkoop van ten minste 180.000 maandelijkse omzet per maand. Yuan. "Just Good Products" + "Decoration", pruik markt voor 6 opeenvolgende dagen van de vraag van de consument, of het nu is met betrekking tot haarverlies of achtervolgen trend, of het nu is "gewoon nodig" of "decoratie", pruiken maken de mensen esthetische attribuut. Met de evolutie van de gebruikers, wordt deze oude spoor haasten om de nieuwe stijl. Aan de ene kant, de vraag pruik markt van mijn land blijft toenemen, en de binnenlandse markt heeft zich snel. Volgens de gegevens vrijgegeven door de National Health Committee, heeft de bevolking van mijn land haar verlies van 100 miljoen overschreden, met een gemiddelde van 1 persoon per 6 personen. Eerder CCTV financi?n meldde dat de pruik markt meer dan 20% van de groei gedurende zes opeenvolgende jaren heeft behouden. De verwachting is dat de omvang van de binnenlandse markt van 100 miljoen yuan zal bereiken in 2023.

  De Yangtze Evening News reporter zoekopdrachten voor "pruiken, distributie van producten" in de lucht ogen website, en heeft 30.788 toestanden in het bedrijfsleven, constant, verplaatst en verplaatst.

Gegevens blijkt dat in 2014 – 2019, relevant enterprise registraties hebben meer dan 30% van de groei per jaar gehouden. In 2016, de nep-industrie luidde de eerste "uitbraak". De jaarlijkse geregistreerd bedrijf heeft 3370 jaarlijks geregistreerde bedrijven bereikt en de jaarlijkse registratie groei is zo hoog.

  Aan de andere kant, de hoofdstad overstromingen in de pruik spoor, het nieuwe merk is ontstaan. Met de veranderingen in het concept van de jonge consument, de pruik is het concept van de accessoires en de pruiken zijn sterk optimistisch over de hoofdstad geweest.

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。