Vanaf het administratie "YouLeMei" handelsmerk, gezien de beroemde handelsmerkkwesties van anderen

Vanaf het administratie "YouLeMei" handelsmerk, gezien de beroemde handelsmerkkwesties van anderen

Oorspronkelijke titel: van het administratie "YouLeMei" handelsmerk, keek hij naar het bekende handelsmerk van anderen. Registratie nr. 17162453 "YOULEME YOULLEMEI" handelsmerk (onder het handelsmerk van de compeluatie).

In de voorlopige examenfase van het handelsmerk maakte de derde persoon Guangdong Xicheng Group Co., Ltd. (bekend als Xi Lang Company) een bezwaar. Na beoordeling erkent het Office Office Office Intellectual Property dat Xi Lang’s No. 6091459, "You Lemei" -handelsmerk (genoemd als het gecertificeerde handelsmerk) een bekend handelsmerk vormt, en de aanvraag voor het handelsmerk van het handelsmerk wordt geschonden. De bepalingen van Artikel 13, lid 3 van de handelsmerk van mijn land, besloot om de aanvraag van WU niet voor handelsmerken te registreren.

  De eiser Wu heeft het besluit niet aanvaard en diende een rechtszaak aan aan de Intellectual Property Court Beijing.

Beijing Intellectual Property Court is geprobeerd om de claim van de eiser te verwerpen.

Het arrest heeft nu van kracht genomen. [Juridische analyse] Artikel 13, artikel 3, van mijn land, bepaalt dat het handelsmerk van verschillende of niet-vergelijkbare producten gerepliceerd, imitatie of vertaling, het beroemde handelsmerk, dat is geregistreerd in China, misleidt het publiek, waardoor het publiek is -Known handelsmerk als de voordelen van de registrant kunnen worden beschadigd, wordt het niet geregistreerd en gebruikt. In het geval van "YouLeMei" kan volgens de zaakbewijzen worden bewezen dat de derde persoon in de vervolging van handelsmerkentoepassingen zijn gecertificeerde handelsmerken in het land en in de melkthee (niet-melk de meester) is voortgezet en gebruikt heeft een hoge zichtbaarheid bereikt. Bovendien werd het gecertificeerde handelsmerk ge?dentificeerd als een bekend handelsmerk in november 2011 in november 2011. Daarom heeft het Hof bepaald dat het gecertificeerde handelsmerk werd bereikt in de naam van het beroemde handelsmerk om de registratiedag aan te vragen, die een bekend handelsmerk vormt. Het geval van de vervolging van het handelsmerk van "Youle Melemei", dat hetzelfde is als de Chinese tekst van het gecertificeerde handelsmerk "You Lemei". Het lijkt erg op het algemene uiterlijk, visueel effect, enz., In artikel 13, Paragraaf 3, van de wetgeving inzake handelsmerk van mijn land. Kopi?ren, imiteren.

  Hoewel het beurshandelsmerk in de f?hn wordt gespecificeerd in de haardroger, de keuken opgeheven kap, waterverwarmingsmachine en andere goederen, is er een verschil in goederen zoals melkthee (niet-melk), die wordt gebruikt door de Gecertificeerd handelsmerk, maar de twee de relevante openbare revalidatie is hoog, gezien het feit dat het gecertificeerde handelsmerk een hogere zichtbaarheid heeft in het product van melkthee (niet-melk), het relevante publiek om de goederen te gebruiken, moet zich bewust zijn van het bestaan ??van het handelsmerk van de goederen. Samenvatten erkent het Hof de aanvraag voor het handelsmerk van het bevoegde handelsmerk in strijd is met de bepalingen van artikel 13, lid 3 van handelsmerkwet. (Wu Yuman) (Dit artikel vertegenwoordigt alleen het persoonlijke standpunt van de auteur) (Editor: Lin Lu, Li Wei) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。