Sterke zelf-revolutionaire geest (gezichtspunt)

Sterke zelf-revolutionaire geest (gezichtspunt)

De krachtige politieke partijen zijn gesmeed in de zelfrevolutie.

Het feest moet de mensen leiden om de grote sociale revolutie te bevorderen, de grote verjonging van de Chinese natie te beseffen, moet de zelf-revolutionaire geest van het Centraal-Comité van de Partij doorgeven "Sign", het feest "scannen", Mensen om uit te kijken naar "perspectief", met dezelfde, geavanceerde typische "controle", houden zich aan de volledigheid van de strikte partij altijd op de weg, houd de "test" en leidt de nieuwe grote sociale revolutie in het nieuwe tijdperk , "Het Centraal Comité van de Communistische Partij van China over het versterken van" een hand "en de mening van het toezicht van het leiderschapsteam wordt officieel aangekondigd, van volledig inzicht in het belang van" een hand "en leiderschapstoezicht, naar het toezicht van" één Hand "als de hoogste prioriteit, van het versterken van het leiderschapsteam van hetzelfde niveau, versterkt het toezicht op de lagere level-leiders … het toezicht op grote toonaangevende kaders en leiderschapsteams, is het nieuwe tijdperk aangesproken en versterking van het uitgebreide leiderschap van De partij, verbetert de kwaliteit van de constructie van de partij en bevordert de volledige ontwikkeling van de strikte behandeling van de partij tot perspectief. Het is ook een krachtige maatregelen voor onze partij om de zelfrevolutie van de partij te bevorderen. Algemene secretaresse Xi Jinping benadrukte dat "de moed tot zelfrevolutie het meest onderscheidende element van onze partij is, en het grootste voordeel van onze partij.

"Centennial wind en vorst, regen, honderd jaar grote golven, onze partij kan zich ontwikkelen van de initialen meer dan 50 mensen naar de jaren 91 miljoen partijleden van vandaag, waardoor een andere moeilijkheden een andere overwinning kan bereiken, de sleutel is dat we ons altijd aan het feest houden Om de partij te beheren is het uitgebreid van de strikte behandeling van de partij en niet ontspannend. Bij de bevordering van de sociale revolutie wordt de sterke zelfrevolutie uitgevoerd. De krachtige politieke partijen zijn gesmeed in de zelfrevolutie. Het feest moet Leid de mensen om de grote sociale revolutie te bevorderen en realiseerden de grote verjonging van de Chinese natie. Draag de geest van zelfevolutie en diepgaande vooruitgang, de bepaling van de strikte behandeling van de partij kan niet worden geschud, de vereisten kan niet worden verminderd, de kracht kan niet verzwakken. Sinds de 18e nationale congresdiscipline versterking van beperkingen, met de begeleiding van paarden de rationele toediening, om corruptie te straffen met "tijger" "schieten vliegen" "jagen vos" … , Combat Power Improvement, Party Self-Surification, Self-Improvement, Self-Innovation, Self-Improvement City wordt voortdurend verbeterd. Houd altijd aan de waarheid, correcte fouten, durft het probleem onder ogen te zien, de tekortkomingen in de botten ondervinden, Tot de rotatie van de spieren, kan het feestgebouw in de voorhoede van de tijden brengen, de mensen die oprecht ondersteunen en dapper genoeg zijn om zelfrevolutie te zijn, het hangt af van verschillende testgolventest, de krachtige marxistische heersende partij.

Waarom kan het Chinese Communistische Partij een zelfrevolutie zijn? General Secretary Xi Jintping, diep gewezen: "Onze partij heeft de moed van onze eigen revolutie, omdat onze partij geen speciale interesse heeft in het belang van het land, de natie, de mensen." Omdat "onzelfzuchtig", "onverschrokken", Omdat "Nee ik" zo "ik ben bang", is de grootsheid van de communistische partij van China niet in de fout, maar is nooit teleurstellende arts, durft het probleem te ondervinden, moed om zelfrevolutie te hechten, altijd aan de waarheid te houden, juiste fout, met een sterke zelfreparatie.

Hoe meer u een langdurige uitspraak heeft, hoe meer u uw aard van de marxistische partij niet kunt verliezen, hoe meer u de initi?le missie van het feest niet kunt vergeten. Heb altijd de moed van zelfrevolutie, om de bevordering en zuiverheid te houden, jeugdig te houden, krijgt u mensen altijd ondersteuning en ondersteuning. General Secretary Xi Jinping wees erop: "Momenteel, vergeleken met de grote sociale revolutie tot de socialistische moderne kracht, zijn er nog steeds enkele mismatches, ongemakkelijke plaatsen, enkele van de geavanceerde aard van het feest, en schaden de zuiverheid van de partij het probleem is erg gevaarlijk En destructief, vooral enkele van de kwesties van feeststijl en schone garanties die repetitief en onhandelbaar hebben, enigszins niet opletten, zullen terugkomen en de prehealth is voltooid.

"Door de nieuwe reis te blijven, moet de grondige zelf-revolutionaire geest doorbrengen, de centrale overheid van de partij vereist" teken ", neemt u het feest" scannen ", gebruik de mensen om uit te kijken naar" perspectief ", dezelfde, de eerste -Character "Controle", volledig volharden, de strenge governance-partij is altijd op de weg, met behoud van de "test" helder, leidt de nieuwe grote sociale revolutie met de zelfrevolutie van het nieuwe tijdperk.

"De winnaar is krachtig en de winnaar is sterk." Op dit moment werkt de opleiding van de partijgeschiedenis hard.

Het is een belangrijke manier voor onze partij om zelfrevolutie in het hele feest te bevorderen.

In de nieuwe reis, uit de geschiedenis van de 100-jarige partij, zullen we een geloofsbrief bouwen, de geest van de geest vormen, en het roer van de stabiele gedachten. We moeten altijd krachtige vitaliteit onderhouden. Hoge geesten, constant verplaatsen van de overwinning naar nieuwe overwinningen.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。