Tegenwoordig is het dagelijks de mensen geprezen Shandong om te concurreren om het leger langs de gele ontwikkeling van hoge kwaliteit!

Tegenwoordig is het dagelijks de mensen geprezen Shandong om te concurreren om het leger langs de gele ontwikkeling van hoge kwaliteit!

Shandong worstelde om de hoogwaardige ontwikkeling van deze krant Jinan 21 oktober (Reporter Xu Jingeng, Hou Liang) onlangs te bevorderen, waren onlangs 193 projecten over de ecologische bescherming en de hoogwaardige ontwikkeling van het Geel River Bassin geconcentreerd in de totale investering van 126.1 miljard yuan.

Tegelijkertijd heeft Shandong Province zeven velden ge?dentificeerd en 102 cross-provinciale samenwerkingszaken in de provincie Shandong (district) in de provincie Shandong. Het jaar van het ’14e vijfjarenplan’, provo van Shandong naar de algemene secretaris van het lingping, streef ernaar een soldaat te zijn langs de gele ontwikkeling van hoge kwaliteit, durft te nemen, stap. Op 18 september 2019 heeft algemene secretaresse Xi Jinping een belangrijke toespraak uitgegeven aan de ecologische bescherming en hoogwaardig ontwikkelingssymposium in het Gele stroomgebied, benadrukken de "Happy Huang River als een Happy River", Huanghe Basin Ecologische bescherming en ontwikkeling van hoge kwaliteit en hoge kwaliteit een belangrijke landstrategie. Op 3 januari 2020 voert algemene secretaris XI Jinping voor de zesde vergadering van het Centraal-Financieel Comité.

De vergadering benadrukte dat het spelen van de rol van de Shandong Peninsula City Group, het bevorderen van hoogwaardige ontwikkeling langs de centrale stad en de stedelijke agglomeratie in de gele regio. Dit verschaft een fundamenteel volgt voor de richting van ecologische bescherming en hoogwaardige ontwikkeling van het gele stroomgebied.

Vanuit de ecologische omgeving is het doorgegaan door te gaan naar de nieuwe oude kinetische energieomzetting, van de waterveiligheidsgarantiecapaciteit tot de duizenden kilometers van het geel rivierstrand, een gelukkig strand worden, Qilu is een hoogwaardige ontwikkeling van hoge kwaliteit Ontwikkeling – Gele rivier in Haikou, voor de gele rivier Delta Wetland-ecologie Make-up, 2020 tot nu toe de cumulatieve hydratatie van honderden kubieke meters, met een gemiddelde jaarlijkse hoeveelheid water meer dan drie keer hoger dan de voorgaande 10 jaar.

In de afgelopen twee jaar heeft Lijin een zeewater met meer dan 30 miljard kubieke meter, die effectief de verslechtering van zeewater inverteren, en de ecologische omgeving van de gele rivier is nog goed. Jinan’s nieuwe oude Kinetic Energy Conversion Start Zone is vastbesloten om een ??heldere parel te worden ingelegd in het Gele stroomgebied.

Vandaag is Jinan Yellow River Tunnel open voor het verkeer, een groot aantal nieuwe leren, nieuwe technologie, nieuwe service, nieuwe consumptie "Vier nieuwe" sectoren zijn dakbedekking … focus op "root-cured water, preventie en behandeling van droogte" Shandong voltooide een stroomgebied van 3000 vierkante kilometer en 128 kleine en middelgrote riviervloedbediening, 2420 gevallen van ziekteverzekeringsreservoirs, versterking, voltooiing van het overstromingscontroleproject van de Gele rivier en het District van Guhong, de Totale constructie van de gestandaardiseerde dijk van de Gele River River, de totale overstromingscontrolecapaciteit van de Dadhen-rivier wordt tot 50 jaar aan de orde gesteld. Versterk de stijfheidsbeperking van waterbronnen, geformuleerde 1045-waterquota die 174 industrie?n omvat, en het gebied van landbouwwater in het irrigatiegebied Huang is uitgebreid tot 53,97 miljoen MU. In het gedeelte Gele River Shandong zijn er meer dan 600.000 mensen in de 1702 vierkante kilometer van de berg.

Van de mensen die om het volk, de provincie Shandong geven, van de dingen die mensen tevreden stellen, de totale investering van 37,1 miljard yuan, bijna 20.000 partijen en kaders, 100.000 projectbouwers, monteren het Gele River Beach en de oorlog. Tot nu toe heeft Shandong de bouwtaak voltooid om een ??technische constructie in het strandgebied te bouwen.

"Twee sleutel tot ecologische bescherming en ontwikkeling van hoge kwaliteit, markeer Shandong-kenmerken en vergelijkende voordelen.

"Shandong Provincial Party Committee is voornamelijk verantwoordelijke kameraden, we moeten de belangrijke instructies van algemene secretaris, secretaris-secretaresse volledig verdienen, om de belangrijke instructies van Shandong werk te spelen, en beter de rol van Shandong Peninsula City Group te spelen, en streven naar shandong de Dienst Nationale Strategie en draagt ??bij aan Shandong Power.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。