Van "meer komende weer" naar "elke dag", traditionele drama verjonging jeugd

Van "meer komende weer" naar "elke dag", traditionele drama verjonging jeugd

  ■ Reporter Wang Yili Short Video "The Yunliang Will", laat de Netizens zucht "omdat de opera wordt aangeraakt", heeft alleen B gestaan ??uitzicht meer dan 15 miljoen; het explosieve spel "De God van God" is de "God van God" de Pistool is rood en de Netizen verlaat een bericht in het commentaargebied onder het perceel PV. "Elke miljard keer"; in het shake-account van het Z Generation Drama is het werkpunt meer dan 100.000 waard, ze gebruiken de chaos om te zingen Oude windliedjes, "Xiaobai" Science Professional Knowledge … met de prevalentie van nieuwe mediaplatforms zoals korte video, worden de velden buiten het stadium vaak onthuld en hun eigen diepe en spraakmakende gidns geven een nieuwe generatie makers Speelruimte, en van jongeren volgt de diverse expressie van mensen ook het einde van de oude kunst.

Als de opera beter is dan het verhaal van het verhaal, ontwikkelt ze haar eigen en toekomst in de hedendaagse lens. Elke innovatie is om de opera "" present "" "aanwezig" te laten ", het nummer echode, echode aan het hot, het boek van vorig jaar twee regels, lees en hete ogen …" Het nummer "Yan Guiyes" is bekend met de melodie , zingen als de persoon wordt veranderd in de Beijing Opera Laojiao, Wang Yuyu en de zanger Alan, twee grensoverschrijdende samenwerking, zong dit popnummer met een ander soort charme.

"Ontmoet het kampioenschap van het kampioenschap, en zie de mensen in de wereld", Wang Yuyu verschijning, de Peking Opera "Changsheng Temple" "The Ancient City Association" "Four Lang Dynasty" The Reunion Name is één voor één, de man en Vrouw, broers de gevoelens van de komende, de gevoelens van zwemt. ‘S Avonds wordt de presentatie van de drama-fragmentatie gebruikt. In het veld, de Peking Opera Performance Artist Meng Guanglu Partner Jeugdacteur, met de manier van film en televisie, "zal" "lente en herfst pen", "Dingjun Mountain "" "De naam van de gewaad", het einde van het net, het einde van de "Renyi Li Zhi Xin", de Geest van "Renyi Li Zhi Xin", laat het jonge publiek niet helpen, maar de "nationale nationale Quintessess "" "国 太 太 绝 了 了 了" Huangmei Opera, Yu Opera, Kunqu, Qin Chaucane … De "Lushan Xiaowei" bestaande uit 13 kleine acteurs nam een ??eerbetoon aan de "tong en licht dertien dertien" om het drama-nummer van het hele land naar het podium te brengen.

  "Achter de drama-fragmentatie is een grote hoeveelheid materi?le accumulatie, ze brengen weer een verrassing voor het jonge publiek en opnieuw, en het is een glimp en een ander glimpproces.

"Guo Yuezi, universitair hoofddocent, Shanghai Drama Academy, zei tegen verslaggevers" Tot op zekere hoogte, dit feest is een soort spel met het taakmateriaal, dat de jonge generatie ‘Drama Impressure’ uitdrukt. Een vakantiefeest kan de jonge mensen het theater in het operatiebudget maken, maar in het traditionele festival maakt deze partij het traditionele aanwezige drama, wat betekent. "Z-generatie om mee te doen, ik kijk uit naar het draaien van fans buiten het traditionele drama-sectie, het toneelholte-nummer neemt ook een ander zwaar hoofd van het feest, het populaire nummer" Small "ingeluid in de nieuwe Kunming-versie," Play 416 Women " Deductieve vertegenwoordiger "Down", winnen een volledig scherm "416" spervuur. Als een afgeleide van de drama-cultuur krijgt de speelkamers steeds meer de favoriet van de mensen, "Bilibili National Gegroet Gegroet Gegevensverslag" die recentelijk is vrijgegeven, de uitzendingsgroei van De kamervideo in het afgelopen jaar is tot 275%, waarvan "rood" de hoogste nationale stijl van het B-station wordt.

  Toevallig is "rood" ook het tentoonstellingsspoor van "Drama 416 vrouwen", de dameshond is van de vijf Shanghai Drama Academy of the Grand Executive, Yang Wei, Bian Jing Ting, Zhu Wei, Cheng School Chen Zhu Jiayin bestaat uit.

Vorig jaar meldde hij op de avond. In het 2022 CCTV Spring Festival Drama Party werd de combinatie onthuld in het "prachtige" spel ", het gezicht van de jeugd en de nieuwe interpretatie waren geweldig. Vol reis, liefdesleven, graag delen, label gepost op de z-Genesis behoort ook tot 416 damesgroep, wat ook deze attributen is om meer manieren te vinden om het discours van de opera te verspreiden.

"Het eerste hart is om een ??aantal dagelijkse, interessante hobby’s te delen, en het zingen van de Opera van Beijing, en er is geen verwachting om zo populair te zijn." Een van de leden van de vrouwelijke groep, "Chengpai", zei Qingyi Yang Wei.

"Alles komt uit liefde", het dragen van HANFU, het schieten van video, luistert naar oude windliedjes, dit zijn de vrijetijdsbestedingmethoden van meisjes op weekdagen, Yang Hao heeft ook deelgenomen aan Hanfu met Zhu Wei. Naast online communiceren 416 damesgroepen vaak met fans, iedereen heeft zijn eigen fan-groep.

Yang Hao’s Fan Group is verzameld in meer dan 2.000 drama en oude geliefden. Ze heeft statistisch gedaan, ontdekte dat de fans van de 198-jarige studenten zich uitstrekten tot een fan van middelbare leeftijd op middelbare leeftijd van middelbare leeftijd. "Ik zong een" rode Niang, genaamd Zhang Sheng ", je kunt me helpen luisteren.

"Van tijd tot tijd zijn er paragrafen en Yang Wei die zich van tijd tot tijd zong, nadat ze hoorde, zingt ze een alinea in de groep, corrigeert ze de afwijking van sommige fans.

Ze zei: "We hebben minder kans om de prestaties van de kamers in het theater uit te voeren, of hoop dat er meer mensen naar het podium van het podium zullen komen." Yang Wei en Bianjing Ting zijn al professionele acteurs in de Jiangsu Performing Arts Group. Op de avond van het lantaarnfestival, "Shangyuan Thousand Lantern Festival" en Jiangsu Yuanxuan Peking Opera-concert gebeuren tegelijkertijd, Yang Wei die aan beide kanten niet wilde missen. Hoewel er een miljoenen fans op het internet op het internet zijn, zijn er nog steeds nieuwe mensen die de draak in de groep moeten uitvoeren. Wanneer u wordt gevraagd hoe de relatie tussen het hoofdbedrijf en de secundaire industrie in evenwicht brengt, is het antwoord van Yang Hao vrij bedrijf: "Ik denk dat ik een drama-acteur ben. Als de Opera Beijing geen goede woorden heeft gezogen, praat dan over waarom promotie-opera.

Ik geniet erg van de tijd van het uitvoeren van draak, alleen als deze om de prestaties van kunstenaars te leren, om hun prestaties te versterken.

".

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。